Utstillinger

Under er en oversikt av de mest aktuelle utstillingene: Kommende, pågående og sist passerte. For mer informasjon om tidligere utstillinger, vennligst se "arkiv" i menyen.

 
image0.jpeg

Pågående:

LEIF NYLAND

SEPARATUTSTILLING

13.08.2022 - 11.09.2022

Vernissage lørdag 13. august kl. 14. 00

Det er med stor glede å kunne ønske velkommen til billedkunstner Leif Nyland sin andre separatutstilling i Vedholmen Galleri.

 

Nyland er utdannet på Kunsthøgskolen i Oslo innen grafikk og visuell kunst. I de siste par årene har hans karriere tatt fart og vi er stolte over å kunne vise hans nyeste arbeider.

 

Motiv-verdenen er inspirert fra eget omrade, rundt Fredrikstad, men kunne gjerne være fra så mange andre steder. Nyland synes å ha truffet en nerve i sitt skapende fargerike, som gir gjenklang hos kunstelskere i det nære og fjerne, i Norge og i utlandet. I 2021 var NRK innom hans utstilling og atelier hvor et flott kunstner portrett ble til. Naust og hus er et hyppig motivvalg i kunsten til Nyland. Det er mye ladet symbolikk og gjenkjennelighet i disse arkitektoniske formene.

 

Få av dagens kunstnere, klarer å fylle flater med tidløse forenklinger, rom og abstraksjoner med så vibrerende fargepalett i en tilsynelatende enkelhet, som Nyland.

 

Kommende:

MORTEN HOLMEFJORD TEGNING

17. september til 2. oktober

IMG_E0807.JPG
Lars Elling
Lars Elling

press to zoom
Lars Elling
Lars Elling

press to zoom
1/1

Sist passert:

KOLLEKTIV SOMMERUTSTILLING

18.06.2022 - 10.07.2022

Hjertelig velkommen til

Kollektiv Sommerutstilling 2022:

Grafikk signert Lars Elling ( bildet), med og uten ramme, 

samt et stort utvalg innen 

Maleri, Keramikk, Grafikk, Glass & Skulptur

av galleriets kunstnere:

Ørnulf Opdahl, John O´Neill, Rita Marhaug, Line S. Hvoslef, Jan Erik Willgohs, Henriette Hagelien, Leif Nyland, Reinhard Haverkamp med flere.

Vernissage lørdag 18. juni kl 14.00-16.00

Sang på åpningen ved Andrea Ådland

Åpningstider sommerutstilling:

Torsdag kl 16 - 20

Fredag til søndag kl 12 - 16