top of page

CON MOTO til 30. mai 2021.

Reinhard Haverkamp - Separatutstilling 

Skulpturer i rustfritt stål inne og ute.

 

Vi følger nyeste råd fra Bjørnafjorden Kommune.

Vi kan ha maks 7 gjester innom om gangen/ 2 meters avstand bortsett fra mindre vennegrupper/familiegrupper/ kohorter. Antibakk ved inn- og utgang samt signerings-plikt og munnbind. Takk på forhånd.

Velkommen Finissage søndag 30. mai kl 14. Taler ved kunstkritiker Lars Elton. 

Musikk og sang ved Manar Alheshemi. Vi sørger for at man kan stå ute og høre alt, om smittevern tilsier så.

Det er med stor glede å kunne invitere til den tredje separat-utstillingen med billedkunstner og skulptør Reinhard Haverkamp.

I katalogteksten til utstillingen skriver forfatter og kunstkritiker Lars Elton blandt annet dette:

« Bevegelse har så å si alltid en rytme. Bevegelseselementet og rytmen er en av grunnene til at Reinhard Haverkamp fremstår som en enestående kunstner i norsk sammenheng. Reinhard Haverkamp er en leken kunstner som evner å kombinere idemessig frihet med formmessig sikkerhet. Skulptørens omgang med bevegelse, rytme og strek gjør ham til en sjelden fugl i norsk kunstfauna. Som en av få kinetiske kunstnere opererer han innenfor spennet mellom det formmessig enkle og stringente på den ene siden, og et konstruksjonsmessig komplekst uttrykk på den andre siden… Min fascinasjon for Reinhard Haverkamps kunst skyldes først og fremst hans lekne holdning til bevegelseselementet. Det at skulpturene ikke er statiske er selve essensen ved hans kunstneriske uttrykk. Ikke bare utnytter de bevegelsens uoversiktlige dynamikk, nei de er selve bevegelsen. I sitt samspill med vinden eller et menneske som rører ved dem, skaper kunstverkene hans stadig nye bilder. Bilder du ikke hadde kunnet forestille deg.». 

 

- Prisliste av utstilte objekter: Se i katalog samt prisliste.

Lenke til kunstnerens egen hjemmeside:  https://reinhardhaverkamp.com/

 

Vi takker for utstillingsstøtte fra Dales Rederi AS

bottom of page